030 737 0196
Menu Sluiten

Welkom bij boulderhal Sterk Spoor!

Door het enthousiasme van onze locals en het toenemende aantal bezoekers, staan sinds 2021 onze deuren in Zuilen wagenwijd open voor oude bekenden en nieuwe boulderaars. Zo bieden we met één abonnement twee keer zo veel boulders aan! Ook hier kunnen ervaren boulderaars, enthousiaste beginners en alles daartussenin samenkomen. Midden tussen de boulderwanden kun je neerstrijken om even bij te komen aan de bar, wat werk te verrichten aan onze tafels en links en rechts in de gaten te houden wat de andere klimmers uitspoken. Wees niet verrast als je al klimmend een aanmoediging vanaf de bank hoort - we hebben een enthousiaste achterban!

 

Sterk Spoor heeft 600 m2 aan boulders met tien circuits. Elk circuit is duidelijk te herkennen aan de kleur die de moeilijkheidsgraad aangeeft. We gebruiken uiteraard dezelfde kleurcode als bij Sterk.

 

In Sterk Spoor hebben we voorlopig minder trainingsfaciliteiten dan in Sterk. Er is een kleine opwarmhoek met yogamatten, een hangboard en springtouw. Voor ambitieuze trainingssessies kun je het beste bij Sterk terecht. Een ander zeer belangrijk verschil is dat er douches in allebei de kleedkamers aanwezig zijn! Dit was een veel gehoord verzoek en we hebben dit eindelijk kunnen realiseren, dus ook tussendoor boulderen en dan weer fris ruikend verder naar je volgende afspraak is nu een optie.

 

Kom je voor het eerst? Geen probleem! Wij leggen je aan de bar alles uit wat je moet weten, zodat je gelijk de muur op kan. Wees niet bang om de mensen om je heen aan te spreken, zij geven met liefde tips om de weg naar boven wat te vergemakkelijken.

 

Na het boulderen kun je aan de bar bijkomen met een drankje en snacks. We hebben een groot assortiment aan (speciaal)bier. Van een vertrouwd Vedettje en bier dat speciaal voor Sterk is gebrouwen tot verschillende soorten alcoholvrij bier, sap, fris en kombucha - wij hebben het! Uiteraard hechten ook wij veel waarde aan ons bakkie troost en hebben we onze grootste koffiefanaat de lekkerste bonen uit laten zoeken (die je ook kunt kopen om thuis te gebruiken).

 

Vergeet ook niet je energie op peil te houden met je favoriete calorieën en eiwitten. Voel je vrij om bij ons een van je eigen keukencreaties op te smikkelen of iets te laten bezorgen! Raadpleeg de encyclopedische kennis van onze barmedewerkers voor de culinaire hoogstandjes binnen onze bezorgradius. We hebben zelf ook een assortiment aan eten, dus je zal niet verhongeren als je dat niet doet. Bij de bar kun je pizza’s, tosti’s, instant noodles en energierepen halen. Pizza’s en tosti’s zijn ook vegan te bestellen. Als je iemand achter de bar ziet met diens handen in het deeg, blijf dan nog een uurtje tot ze klaar zijn. We maken namelijk vers gebakken taarten en koeken voor jullie, maar daar moet je altijd snel bij zijn!

 

Kortom, Sterk is er voor iedereen. Kom boulderen en vergeet vooral niet om bij de bar te buurten voor heerlijke koffie, een groot assortiment aan bier en een praatje met het barpersoneel!

 

@sterkspoor #boulderhalspoor

Volg een cursus

Sterk Intermediate
Voor boulderaars met niveau 5-7a
3 lessen á 2 uur
Plek voor 8 deelnemers
€65 entree exlusief
Inschrijven