030 737 0615
Menu Sluiten

Welkom bij boulderhal Sterk!

In 2013 hebben we een oude fabriekshal omgebouwd tot de plek waar hardcore boulderaars, enthousiaste beginners en alles daartussenin samenkomen. In 2021 is er nog een locatie gebouwd in Zuilen: Sterk Spoor. Onze leden kunnen sindsdien bij beide locaties terecht met hun abonnement! We zijn inmiddels een begrip in Utrecht en voor veel mensen is STERK de plek om tussen het boulderen door bij te praten met vrienden, wat laptopwerk te verrichten met een mok filterkoffie en af en toe de aanloopkat te aaien. STERK heeft 600 m2 aan boulders met tien circuits. Elk circuit is duidelijk te herkennen aan de kleur die de de moeilijkheidsgraad aangeeft. We gebruiken uiteraard dezelfde kleurcode als bij Sterk Spoor. Er is dus voor ieder niveau een uitdaging te vinden in onze boulderhal en - niet onbelangrijk - er is een goed aantal vierkante meters gereserveerd voor doorgezeten, dus comfortabele, banken en tafels waar je bij kan komen van alle inspanningen.

 

Voor de ambitieuze boulderaars hebben we verschillende trainingsruimtes ingericht waar je echt Sterk kan worden. Op de eerste verdieping vind je twee MoonBoards, een trainingswand, een campusbord, vingerborden en een stokjesbord. Er is ook een fitnessruimte om aanvullende krachttraining te doen of om jezelf met yogaoefeningen mentaal voor te bereiden op de crux van dat ene project dat nog net niet lukt. De enige faciliteiten die nog ontbreken zijn douches, maar die hebben we dan weer wel bij onze andere hal. Voor nog meer toffe projecten en om na je sessie weer fris naar buiten te lopen, kun je terecht bij Sterk Spoor!

 

Over sterker worden gesproken - we organiseren regelmatig wedstrijden voor onze locals waar je leuke prijzen kan winnen! 

 

Kom je voor het eerst? Geen probleem! Wij leggen je aan de bar alles uit wat je moet weten, zodat je gelijk de muur op kan. Wees niet bang om de medeboulderaars aan te spreken, zij geven met liefde tips om de weg naar de top wat te vergemakkelijken.

Vanaf 1 november 2023 voert de Gemeente Utrecht betaald parkeren in rondom het Merwedegebied. Meer daarover? Klik hier. 

Na het boulderen kun je aan de bar bijkomen met een drankje en snacks. We hebben een groot assortiment aan (speciaal)bier. Van een vertrouwd Vedettje en bier dat speciaal voor Sterk is gebrouwen tot verschillende soorten alcoholvrij bier, sap, fris en kombucha - wij hebben het! Uiteraard hechten ook wij veel waarde aan ons bakkie troost en hebben we onze grootste koffiefanaat de lekkerste bonen uit laten zoeken (die je ook kunt kopen om thuis te gebruiken).

 

Vergeet ook niet je energie op peil te houden met je favoriete calorieën en eiwitten. Voel je vrij om bij ons een van je eigen keukencreaties op te smikkelen of iets te laten bezorgen! Raadpleeg de encyclopedische kennis van onze barmedewerkers voor de culinaire hoogstandjes binnen onze bezorgradius. We hebben zelf ook een assortiment aan eten, dus je zal niet verhongeren als je dat niet doet. Bij de bar kun je pizza’s, tosti’s, instant noodles en energierepen halen. Pizza’s en tosti’s zijn ook vegan te bestellen. Als je iemand achter de bar ziet met diens handen in het deeg, blijf dan nog een uurtje tot die klaar is. We maken namelijk vers gebakken taarten en koeken voor jullie, maar daar moet je altijd snel bij zijn!

 

Kortom, Sterk is er voor iedereen. Kom boulderen en vergeet vooral niet om bij de bar te buurten voor heerlijke koffie, een groot assortiment aan bier en een praatje met het barpersoneel!

Parkeren

Vanaf 1 november 2023 voert de Gemeente Utrecht betaald parkeren in in het Merwede gebied. De parkeerplekken voor onze deur,  bij de plantenbakken en het hek voor Beton T, zijn wel gratis en uitsluitend voor bezoekers van Sterk, Circus Diedom en het Skatepark. Voor overige gratis parkeerplekken verwijzen we je graag naar de omliggende wijken, Transwijk Zuid of Kanaleneiland.
Zoek je een parkeergarage? De parkeergarage van de Jaarbeurs Utrecht is de dichtstbijzijnde en op een kwartiertje loopafstand van Sterk.
Kom je liever met het OV? Vanaf Centraal Station vertrekken er meerdere bussen die je in de richting van Sterk brengen. Vanaf de bushalte Koningin Wilhelminalaan is het nog 7 minuten lopen.

Kom je liever met het OV? Vanaf centraal station vertrekken er meerdere bussen die je in de richting van Sterk brengen. Vanaf de halte Koningin Wilhelminalaan is het nog 7 minuten lopen.

 

 

 

@boulderhal_sterk #boulderhalsterk

Volg een cursus

Sterk Intermediate
Voor boulderaars met niveau 5-7a
3 lessen á 2 uur
Plek voor 8 deelnemers
€65 entree exclusief
Inschrijven

Meer weten?