030 737 0615
Menu Sluiten

Veelgestelde vragen

Wat moet je weten als je voor het eerst gaat boulderen?

Je vind alle informatie die je nodig hebt als je voor het eerst langs komt op deze pagina: Eerste keer boulderen

Wat kost een abonnement?

De prijzen voor een abonnement kan je vinden op de pagina prijzen

Hebben jullie ook jeugdtraining?

Jazeker! Je vind alle informatie over de jeugdtraining op deze pagina.

Waar kan ik parkeren?
STERK

Vanaf 1 november 2023 voert de Gemeente Utrecht betaald parkeren in in het Merwede gebied. De parkeerplekken voor onze deur,  bij de plantenbakken en het hek voor Beton T, zijn wel gratis en uitsluitend voor bezoekers van Sterk, Circus Diedom en het Skatepark. Voor overige gratis parkeerplekken verwijzen we je graag naar de omliggende wijken, Transwijk Zuid of Kanaleneiland.
Zoek je een parkeergarage? De parkeergarage van de Jaarbeurs Utrecht is de dichtstbijzijnde en op een kwartiertje loopafstand van Sterk.
Kom je liever met het OV? Vanaf Centraal Station vertrekken er meerdere bussen die je in de richting van Sterk brengen. Vanaf de bushalte Koningin Wilhelminalaan is het nog 7 minuten lopen.

Kom je liever met het OV? Vanaf centraal station vertrekken er meerdere bussen die je in de richting van Sterk brengen. Vanaf de halte Koningin Wilhelminalaan is het nog 7 minuten lopen.


Sterk Spoor

Vanaf 1 november 2023 voert de Gemeente Utrecht betaald parkeren in op het Werkspoorkwartier in Utrecht. Dit geldt alleen van 06:00u in de ochtend tot 11:00u in de ochtend, de rest van de dag kan je gratis parkeren. De ruimte voor de hal, waar de gele betonnen blokken liggen, zijn wel gratis. Dit geld ook voor de strook aan de achterzijde van het pand. Kom je liever met het OV? Boulderhal Sterk Spoor is gemakkelijk te bereiken met de trein. Station Zuilen is op 5 minuten loopafstand van de boulderhal.

 

Kan ik met een groep komen?
Scholen, bedrijfsuitjes en andere groepen zijn van harte welkom bij Sterk!

 

Doordat we nu meerdere locaties hebben, kunnen we flexibel zijn met de groepsgrootte, het tijdstip van bezoek en de mate van begeleiding die we bieden. Neem dus vooral contact op! Wij zoeken met jou naar de vorm die het beste bij je plannen past. Klik hier voor meer informatie

Zijn er eetmogelijkheden in de boulderhallen?

We beschikken niet over een uitgebreide keuken maar hebben voldoende aanbod in de vorm van noodles, clifbars, chips, snoep, tosti's en pizza (vanaf 18u) om de honger te stillen.