030 737 0615
Menu Sluiten
Scholen, bedrijfsuitjes en andere groepen zijn van harte welkom bij Sterk!

 

Doordat we nu meerdere locaties hebben, kunnen we flexibel zijn met de groepsgrootte, het tijdstip van bezoek en de mate van begeleiding die we bieden. Neem dus vooral contact op! Wij zoeken met jou naar de vorm die het beste bij je plannen past.

 

8 personen of meer?
Als je met meer dan acht mensen langs wilt komen, is het nodig om een reservering te maken. 

 

Mail naar info@boulderhalsterk.nl voor meer informatie of om te reserveren. Om je snel het beste plan voor te kunnen leggen, vragen we je de onderstaande vragen te beantwoorden:

 

  • Wanneer wil je langskomen?
  • Bij welke hal wil je boulderen? 
  • Met hoeveel personen kom je?
  • Welke leeftijd hebben de deelnemers?*
  • Kom je als bedrijf, school of particulier? 
  • Geef een indicatie van jullie ervaring met boulderen.
  • Overige vragen en wensen zijn uiteraard ook welkom!

Groepen

Kom je met je vrienden kennismaken met de wondere wanden van de bouldersport? Dat kan! Het is mogelijk om begeleiding te krijgen van een instructeur, maar je kan ook na een kort introductiepraatje zelf de hal gaan ontdekken. Mocht je nog meer willen weten over bijvoorbeeld een goede opwarming en tips voor tijdens het boulderen, dan verzorgen we een complete training. Wil je je alvast inlezen? Hier vind je meer informatie voor beginnende boulderaars.

 

Bedrijven

Geen betere manier om te bonden dan je collega aanmoedigen die op de muur staat te bibberen! Zonder grappen, we hebben gezien hoe groepen na een korte instructie de zaal ingaan en binnen de kortste keren met zijn allen een collega aansporen, tips geven en keihard staan te juichen als er een boulder getopt wordt! Daarna kun je met een drankje in het bargedeelte bijkletsen en (hopelijk) het volgende bezoek aan onze hallen plannen! We kunnen het bezoek aanpassen aan de wensen van de groep.

 

Scholen

Het bovenstaande aanbod geldt ook voor scholen! We hebben ervaring met het organiseren van een serie lessen voor schoolklassen en denken mee met de planning, de aanwezigheid bijhouden en andere administratie. De leerlingen krijgen instructie van een van onze trainers, waarna ze zelf aan de slag kunnen onder begeleiding van de trainer en hun eigen docenten. Ook dit aanbod kunnen we aanpassen aan de wensen van de school.

 

*Het is niet mogelijk om kinderfeestjes bij ons te vieren.

 

Groepsaanvraag

Contactgegevens
Wat is de samenstelling van de groep en de gelegenheid, bijvoorbeeld bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, uitje etc. Let op! Wij ontvangen geen groepen kinderen onder de 12 jaar*
Groepsinformatie
In welke hal wil je komen boulderen?
Vul de geplande datum hier in. Heb je meerder data mogelijkheden of een voorkeur voor een specifieke dag in de week, vul dan die mogelijkheden in. Als bekend met een voorkeur voor dagdeel of tijd.
Met of zonder instructeur?
Er is een mogelijkheid om een instructeur te boeken.* De kosten hiervoor zijn €37,50 per uur. Bij groepen die enkel uit volwassenen bestaan is een instructeur niet verplicht.
De maximale groepsgrootte is 20 personen. We ontvangen deze alleen buiten de piekmomenten. Doordeweeks is er ruimte tot 18:00u en in het weekend juist vanaf 18:00u. Groepen kleiner dan 12 personen onvangen we ook op de piekmomenten.