030 737 0615
Menu Sluiten
*Helaas zijn momenteel de trainingen vol en werken wij met een wachtlijst. Aanmelden voor een proefles is dan ook niet mogelijk. Kinderen (vanaf acht jaar) kunnen wel op eigen gelegenheid komen boulderen, mits onder begeleiding van een volwassene. Lees hier meer!

Boulderen daagt je uit om met je lichaam een puzzel op te lossen. Je wordt je bewust van de plek van je lichaam in de ruimte en leert aanvoelen welke aanpassingen er nodig zijn om de juiste beweging te kunnen maken. Een bijzondere combinatie van doorzettingsvermogen, speelsheid en rust is nodig om door een boulder heen te komen. Je leert van elkaar door te overleggen, te kijken hoe een ander een boulder oplost en moedigt elkaar aan om nét even een tandje bij te zetten. Boulderen lijkt een individuele sport, maar dat hoeft het zeker niet te zijn!

 

Bij Sterk hebben we een grote groep enthousiaste trainers die kinderen tussen de zes en achttien jaar begeleiden. Een trainingsgroep bestaat uit een vaste combinatie van kinderen en maximaal veertien deelnemers. Ook al heb je dezelfde leeftijd, niet iedereen heeft baat bij dezelfde training. Daarom geven onze trainers persoonlijke begeleiding en kijken wat jij nodig hebt om plezier en voldoening uit de sport te halen. Samen met de andere sporters puzzel je op een boulder of leer je over de fysieke en mentale vaardigheden die van pas komen bij boulderen, maar ook buiten de hal. Uiteraard kun je naast de trainingen zo vaak komen boulderen als je zelf wilt!

 

Kom langs om te kijken of het iets voor jou is door een gratis proefles te boeken! Je kunt je aanmelden via jeugdtraining@boulderhalsterk.nl.*

 

Veiligheid

Uiteraard willen wij dat onze leerlingen op een veilige en gezonde manier bij ons kunnen sporten. Wij dragen daar zorg voor door de kwaliteit van de trainingen te waarborgen. Onze leerlingen leren technieken waarmee ze veilig kunnen klimmen en vallen, zodat ongelukken en blessures worden voorkomen. Ook op mentaal vlak staan wij voor een veilige leeromgeving. Onze trainers dragen zorg voor en positieve sfeer in de groep en er is aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van ieder kind. 

 

Naast preventie zorgen we ook dat we adequaat kunnen reageren als er wel iets gebeurt. Leerlingen en ouders kunnen met het waarnemen of ervaren van een vervelende situatie of andere zorgen altijd terecht bij onze vertrouwenscontactpersoon. Meldingen worden serieus genomen en er zal samen worden gekeken naar mogelijke stappen die gezet kunnen worden.

 

Vertrouwenscontactpersonen Sterk

Feike Leek
feike@boulderhalsterk.nl

Vertrouwenscontactpersonen NKBV

Te vinden op deze pagina.

Vakanties 2023

Er zijn geen trainingen tijdens onderstaande schoolvakanties van Midden-Nederland. Uiteraard kan je wel op eigen initiatief komen boulderen of samen komen boulderen met je bouldervrienden. Als je bij ons op de jeugdtraining zit is boulderen bij Sterk en Sterk Spoor gratis!

Voorjaarsvakantie: 25 februari t/m 5 maart 2023
Meivakantie: 29 april t/m 7 mei 2023
Zomervakantie:  8 juli t/m 20 augustus 2023
Herfstvakantie: 14 oktober t/m 29 oktober 2023
Kerstvakantie: 23 december 2023 t/m 7 januari 2024

Sterk


Trainingsgroep Zaterdag Sterk
Wanneer:    zaterdag 10:00 – 11:30 uur
Leeftijd:      6 tot 10 jaar
Prijs:           € 38,00 per maand incl. onbeperkt boulderen

Trainingsgroep Sterk C
Wanneer:    woensdag 15:30 – 17:00 uur
Leeftijd:      6 tot 10 jaar
Prijs:           € 38,00 per maand incl. onbeperkt boulderen

Trainingsgroep Sterk B
Wanneer:    woensdag 16:30 – 18:00 uur
Leeftijd:      10 tot 14 jaar (+ gevorderden groep C)
Prijs:           € 38,00 per maand incl. onbeperkt boulderen (v.a. 13 jaar - € 43,00 per maand)

Trainingsgroep Sterk A
Wanneer:    woensdag 18:00 – 19:30 uur
Leeftijd:      14 tot 18 jaar (gevorderden groep)
Prijs:           € 43,00 per maand incl. onbeperkt boulderen


Sterk Spoor

Trainingsgroep Spoor C
Wanneer:    vrijdag 15:30 – 17:00 uur
Leeftijd:      6 tot 10 jaar
Prijs:           € 38,00 per maand incl. onbeperkt boulderen

Trainingsgroep Spoor B
Wanneer:    vrijdag 16:30 – 18:00 uur
Leeftijd:      10 tot 14 jaar (+ gevorderden groep C)
Prijs:           € 38,00 per maand incl. onbeperkt boulderen (v.a. 13 jaar - € 43,00 per maand)

Trainingsgroep Spoor A
Wanneer:    vrijdag 18:00 – 19:30 uur
Leeftijd:      14 tot 18 jaar
Prijs:           € 43,00 per maand incl. onbeperkt boulderen