030 737 0615
Menu Sluiten

Inloopspreekuur Fysiotherapie bij Sterk en Sterk Spoor

Boulderen kan zeer specifieke blessures opleveren waar niet elke fysiotherapeut ervaring mee heeft. Gelukkig kun je elke woensdagavond tussen 19:30 en 20:30  langskomen op het gratis inloopspreekuur van de fysiotherapeuten van FysioHolland Medicort. 

 

Afhankelijk van de week, staat Mathieu Ceron of Amarins Bottema klaar om je korte vragen over je training en beginnende pijntjes te beantwoorden en geven ze advies om erger te voorkomen. Mocht er sprake zijn van een ernstige blessure, dan wordt je doorverwezen naar FysioHolland Medicort.

 

Op woensdag ligt er een inschrijfformulier klaar bij de bar. Je hoeft alleen maar je naam te noteren en te zorgen dat je aanwezig blijft in het bargedeelte tot je wordt opgeroepen. 

 

De locatie van het inloopspreekuur varieert tussen Sterk en Sterk Spoor. In principe kun je de ene week terecht bij Sterk en de daaropvolgende week bij Spoor, maar controleer ook altijd even onze socials voor de meest recente update.

 

FysioHolland is een centrum voor (top)sportmedische zorg en orthopedische revalidatie. Hun sportfysiotherapeuten zijn specialisten in klimblessures en blessurepreventie. Mathieu Ceron heeft zich na zijn opleiding tot fysiotherapeut gespecialiseerd in handtherapie en is oud-coach van het Nederlandse sportklimteam. Amarins Bottema weet alles over sportblessures en revalidatie van knieĆ«n, heupen en enkels. Ook zij is nauw verbonden met de klimsport. Als fysiotherapeut verzorgt ze de krachttraining voor de atleten van het Nederlands team. Aankomende data

De volgende data staan bij ons vast:
 
Woensdag 17 april Mathieu in Sterk 
Woensdag 24 april Amarins in Spoor 
Woensdag 1 mei NIET
Woensdag 8 mei Amarins in Spoor 
Woensdag 15 mei Mathieu in Sterk 
Woensdag 22 mei Amarins in Spoor - Afgelast
Woensdag 29 mei Mathieu in Sterk
Woensdag 5 juni Amarins in Spoor 
Woensdag 12 juni Mathieu in Sterk - Afgelast
Woensdag 19 juni Amarins in Spoor 
Woensdag 26 juni Mathieu in Sterk
Juli / Augustus - Zomerstop