030 737 0615
Menu Sluiten

Inloopspreekuur Fysiotherapie bij Sterk en Sterk Spoor

Boulderen kan zeer specifieke blessures opleveren waar niet elke fysiotherapeut ervaring mee heeft. Gelukkig kun je elke woensdagavond tussen 19:30 en 20:30  langskomen op het gratis inloopspreekuur van de fysiotherapeuten van FysioHolland Medicort. 

 

Afhankelijk van de week, staat Mathieu Ceron of Amarins Bottema klaar om je korte vragen over je training en beginnende pijntjes te beantwoorden en geven ze advies om erger te voorkomen. Mocht er sprake zijn van een ernstige blessure, dan wordt je doorverwezen naar FysioHolland Medicort.

 

Op woensdag ligt er een inschrijfformulier klaar bij de bar. Je hoeft alleen maar je naam te noteren en te zorgen dat je aanwezig blijft in het bargedeelte tot je wordt opgeroepen. 

 

De locatie van het inloopspreekuur varieert tussen Sterk en Sterk Spoor. In principe kun je de ene week terecht bij Sterk en de daaropvolgende week bij Spoor, maar controleer ook altijd even onze socials voor de meest recente update.

 

FysioHolland is een centrum voor (top)sportmedische zorg en orthopedische revalidatie. Hun sportfysiotherapeuten zijn specialisten in klimblessures en blessurepreventie. Mathieu Ceron heeft zich na zijn opleiding tot fysiotherapeut gespecialiseerd in handtherapie en is oud-coach van het Nederlandse sportklimteam. Amarins Bottema weet alles over sportblessures en revalidatie van knieĆ«n, heupen en enkels. Ook zij is nauw verbonden met de klimsport. Als fysiotherapeut verzorgt ze de krachttraining voor de atleten van het Nederlands team. Aankomende data

De volgende data staan bij ons vast:

Woensdag 06 september Mathieu in STERK
Woensdag 13 september Amarins in STERK Spoor
Woensdag 20 september Mathieu in STERK
Woensdag 27 september Amarins in STERK Spoor

Woensdag 04 oktober Mathieu in STERK
Woensdag 11 oktober Amarins in STERK Spoor
Gecanceld: Woensdag 18 oktober Mathieu in STERK
Woensdag 25 oktober Amarins in STERK Spoor

Woensdag 01 november Mathieu in STERK
Woensdag 08 november Amarins in STERK Spoor
Woensdag 15 november Mathieu in STERK
Woensdag 22 november Amarins in STERK Spoor
Woensdag 29 november Mathieu in STERK 

Woensdag 06 december Amarins in STERK Spoor
Woensdag 13 december Mathieu in STERK
Woensdag 20 december Amarins in STERK Spoor