030 737 0615
Menu Sluiten

Parkeren en bereikbaarheid

 

STERK

Vanaf 1 november 2023 voert de Gemeente Utrecht betaald parkeren in in het Merwede gebied. De parkeerplekken voor onze deur,  bij de plantenbakken en het hek voor Beton T, zijn wel gratis en uitsluitend voor bezoekers van Sterk, Circus Diedom en het Skatepark. Voor overige gratis parkeerplekken verwijzen we je graag naar de omliggende wijken, Transwijk Zuid of Kanaleneiland.
Zoek je een parkeergarage? De parkeergarage van de Jaarbeurs Utrecht is de dichtstbijzijnde en op een kwartiertje loopafstand van Sterk.
Kom je liever met het OV? Vanaf Centraal Station vertrekken er meerdere bussen die je in de richting van Sterk brengen. Vanaf de bushalte Koningin Wilhelminalaan is het nog 7 minuten lopen.

STERK SPOOR

Vanaf 1 november 2023 voert de Gemeente Utrecht betaald parkeren in op het Werkspoorkwartier in Utrecht. Dit geldt alleen van 06:00u in de ochtend tot 11:00u in de ochtend, de rest van de dag kan je gratis parkeren. De ruimte voor de hal, waar de gele betonnen blokken liggen, zijn wel gratis. Dit geldt ook voor de strook aan de achterzijde van het pand. Kom je liever met het OV? Boulderhal Sterk Spoor is gemakkelijk te bereiken met de trein. Station Zuilen is op 5 minuten loopafstand van de boulderhal.