030 737 0615
Menu Sluiten

Eventladder voorjaar '24

Het voorjaar roept natuurlijk om nieuwe evenementen. Bij STERK houden we wel van een feestje, ontmoeting en gezelligheid.

We hebben dus weer een reeks leuke evenementen op de planning staan. Meer boulderkennis, meer bouldervrienden, meer meer meer! 

24 mei            - Informatie avond Fontainebleau

7 juni              - STERKER Locals

14 juni            - Moonboard Masters 

  

Infoavond Fontainebleau

Klaar voor je eerste trip naar Fontainebleau maar vraag je je af hoe dat eigenlijk werkt?🤷 Of ben je al meermaals geweest maar opzoek naar alle ins en outs omtrent het gebied? Onze eigen Gidion aka @deklimcoach neemt je op vrijdag 24 mei mee langs alle zaken die je moet weten 🧑‍🏫; welke gebieden kan je het beste starten, hoe werken de topo’s, hoe navigeer je in het bos en natuurlijk en bovenal: hoe ga je om met de prachtige natuur 🌳🌴🍃🍄

🌼 Aanmelden niet nodig
🌼 Deelname is gratis
🌼 Start om 19:30
🌼 Boulderhal Sterk
🌼 Trainigsruimte 1e verdieping

STERKER Locals

STERKER Locals

Eén van onze leukste terugkerende evenementen is STERKER Locals! Vier keer per jaar (exclusief de XL-versie op onze verjaardag) kun je tijdens een vriendschappelijke competitie laten zien wat je kan. Er zijn geen toegangseisen, al komt een voorliefde voor boulderen en gezelligheid wel van pas. Speciaal voor de wedstrijd bouwt ons team dertig boulders van verschillende niveaus, zodat er voor iedereen een uitdaging is. De winnaars worden beloond met leuke prijzen, maar ook als je niet van plan bent om elke boulder te flashen, maak je door middel van een loting kans op toffe prijzen van onze sponsors - je hoeft alleen maar mee te doen!

 

Deze wedstrijden organiseren we om onze boulderaars eens in de zoveel tijd samen los te laten gaan op speciaal gebouwde boulders. We genieten er enorm van om dan door de zaal te lopen en te horen hoe iedereen tactische besprekingen afwisselt met gezellig bijkletsen, terwijl ze met hun armen zwaaien tegen eventuele verzuring en de staat van hun handen inspecteren. Met de een gehuld in sportkleding en de ander in een glittershirt (waar je trouwens prima mee kan boulderen), zetten we de avond vrolijk door met DJ’s, een goedgevulde bar en veel dansen - al dan niet op de bar.

De eerstvolgende STERKER Locals:

  • vrijdag 7 juni in STERK  

Moonboard Masters vrijdagavond 14 juni

Dit is een wedstrijd waarbij onze lokale helden de kans krijgen om te laten zien wat voor brute kracht zij bezitten. Op vrijdagavond 14 juni zal onze Moonboard ruimte van een DJ met harde oude tunes voorzien zijn, evenals blikbier uit de koelkast, harde boulders en een onuitputtelijke collectieve bron van motivatie.

Ieder niveau (vanaf 6B+) is welkom, net als toeschouwers die zin hebben in een avond hard aanmoedigen. Voor deze wedstrijd geldt een kwalificatie proces, wat een week van voren start (zie hieronder voor meer info). Op basis hiervan zullen er 3 categorieën gemaakt worden die op de avond zelf een afvalrace tegen elkaar zullen boulderen. De beste 3 klimmers per categorie zullen de finale klimmen wat een groot spektakel belooft te worden.

Meer info over de wedstrijd vind je hier.

 

 

Hierna is er even een pauze tot we weer onze STERK verjaardag vieren op 7 september 2024. 
STERK 11 JAAR! HOERA!  

 

Friends For Free

Een paar keer per jaar kun je als pashouder tijdens de Friend For Free-dag twee vrienden, geliefden of vage kennissen meenemen naar STERK SPOOR. Zo kun je op een laagdrempelige manier je naasten kennis laten maken met boulderen. Op vertoon van een STERK-pas waar een maand-, strippen-, jaarkaart of abonnement op staat, krijgen maximaal twee vrienden gratis toegang en huurschoenen.

De eerstvolgende Friends For Free vindt plaats na de zomer.

Tot dan!