030 737 0615
Menu Sluiten

Eventladder voorjaar '24

Nu de viering van ons 10-jarig bestaan alweer achter ons ligt, focussen we op de komende maanden. Bij STERK houden we wel van een feestje, ontmoeting en gezelligheid. We hebben dus weer een reeks leuke evenementen op de planning staan. Meer boulderkennis, meer bouldervrienden, meer meer meer! 

 

 

 

Friends For Free

Een paar keer per jaar kun je als pashouder tijdens de Friend For Free-dag twee vrienden, geliefden of vage kennissen meenemen naar STERK SPOOR. Zo kun je op een laagdrempelige manier je naasten kennis laten maken met boulderen. Op vertoon van een STERK-pas waar een maandkaart, een abonnement of een jaarkaart op staat, krijgen maximaal twee vrienden gratis toegang en huurschoenen.

De eerstvolgende Friends For Free's:

- vrijdag 15 maart 

- zondag 14 april 

- zaterdag 4 mei 

Tot dan! 

STERKER Locals

Een van onze leukste terugkerende evenementen is STERKER Locals! Vier keer per jaar (exclusief de XL-versie op onze verjaardag) kun je tijdens een vriendschappelijke competitie laten zien wat je kan. Er zijn geen toegangseisen, al komt een voorliefde voor boulderen en gezelligheid wel van pas. Speciaal voor de wedstrijd bouwt ons team dertig boulders van verschillende niveaus, zodat er voor iedereen een uitdaging is. De winnaars worden beloond met leuke prijzen, maar ook als je niet van plan bent om elke boulder te flashen, maak je door middel van een loting kans op toffe prijzen van onze sponsors - je hoeft alleen maar mee te doen!

 

Deze wedstrijden organiseren we om onze boulderaars eens in de zoveel tijd samen los te laten gaan op speciaal gebouwde boulders. We genieten er enorm van om dan door de zaal te lopen en te horen hoe iedereen tactische besprekingen afwisselt met gezellig bijkletsen, terwijl ze met hun armen zwaaien tegen eventuele verzuring en de staat van hun handen inspecteren. Met de een gehuld in sportkleding en de ander in een glittershirt (waar je trouwens prima mee kan boulderen), zetten we de avond vrolijk door met DJ’s, een goedgevulde bar en veel dansen - al dan niet op de bar.

De eerstvolgende STERKER Locals:

  • vrijdag 22 maart in STERK Spoor
  • vrijdag 31 mei in STERK