×

Add the contact block here or your own custom code

×

Reserveren

*Update* > Onze bar is tot nader order gesloten

Reserveren bij STERK is verplicht (*vanaf 14 oktober) Wij houden rekening met een capaciteit van 30 boulderaars in de hal. Een tijdslot duurt 1,5 uur. Bij latere avond-tijdslots is het soms mogelijk langer te blijven, vraag hiernaar bij de bar. Probeer omgekleed te arriveren bij STERK, arriveer omgekleed bij STERK, niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van je tijdslot. Is je tijdslot voorbij? Afmelden is verplicht (*vanaf 15 oktober) en kan bij de balie, daar kun je jezelf uitchecken via toplogger of vraag aan de bar of ze dat voor je kunnen doen. 

Reserveren kan via de app TOPLOGGER of via de WEBSITE. Maak een account en zoek onder de locaties naar Boulderhal STERK. Vanuit daar is het makkelijk om voor alleen jezelf, of ook vrienden te reserveren.

Aankomst: Meld je bij aanvang bij de balie & was je handen. Heb je gekozen voor een losse entree, dan kun je die aan de balie betalen.

Houd ten alle tijde 1,5 meter afstand van anderen, tenzij het om familie gaat. Blijf thuis bij ziekteverschijnselen. Je kunt na je bouldersessie in de bar of buiten op het terras blijven hangen, wel is er gelimiteerd plek. Vol = vol, twijfel je; vraag het even aan de bar. Plaatsen waar je kunt zitten zijn gemarkeerd. Ben je tegenwoordig flexwerker, kom gezellig langs! Verder zijn de trainingsruimtes gewoon geopend, wel met aangepaste bezettingsmogelijkheid. De winkel is open en schoenen huren is mogelijk. 

Vertrek: vergeet je niet af te melden en wederom je handen te wassen bij vertrek. 

Tot in de hal! - Team STERK