×

Add the contact block here or your own custom code

×

Reserveren

Reserveren bij STERK is alleen nodig doordeweeks na 17:00 & in het weekend. Je kunt alleen voor jezelf reserveren. Wij houden rekening met een capaciteit van 60 boulderaars in de hal. Doordeweeks & in het weekend tot 15:00 duurt een tijdslot 2 uur. In het weekend na 15:00 duurt een tijdslot 3u. Bij latere avond-tijdslots is het soms mogelijk langer te blijven, vraag hiernaar bij de bar. Probeer omgekleed te arriveren bij STERK, niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van je tijdslot. 

Aankomst: Meld je bij aanvang bij de balie & was je handen. Heb je gekozen voor een losse entree, dan kun je die aan de balie betalen (PIN Only).

Houd ten alle tijde 1,5 meter afstand van anderen, tenzij het om familie gaat. Blijf thuis bij ziekteverschijnselen. Je kunt na je bouldersessie in de bar of buiten op het terras blijven hangen, wel is er gelimiteerd plek. Vol = vol, twijfel je; vraag het even aan de bar. Plaatsen waar je kunt zitten zijn gemarkeerd. Ben je tegenwoordig flexwerker, kom gezellig langs! Verder zijn de trainingsruimtes gewoon geopend, wel met aangepaste bezettingsmogelijkheid. De winkel is open en schoenen huren is mogelijk. 

Vertrek: vergeet je niet af te melden en wederom je handen te wassen bij vertrek. 
 


Reservering entree voor Abonnementen/Maand-, Jaar- & Strippenkaarten:  

Kaarthouders

Reservering losse entree boven 25 jaar. Betaling kan bij inchecken in de hal:  

Entree > 25 

Reservering losse entree onder 25 jaar.Betaling kan bij inchecken in de hal:  

Entree < 25
 


Tot in de hal! - Team STERK