×

Add the contact block here or your own custom code

×

Gratis inloopspreekuur fysiotherapie

Gratis inloopspreekuur fysiotherapie
 

Data 2022 > In september/oktober/november: 7 september, 21 september, 5 oktober, 19 oktober, 2 november, 16 november 

Al sinds jaar en dag verzorgt Fysioholland (voorheen Medicort) in Boulderhal Sterk een gratis inloopspreekuur voor fysiotherapie. Het spreekuur wordt verzorgd door Chiara Huisman & Mathieu Ceron.

Wat?
Op het inloopspreekuur kun je gratis terecht voor korte vragen en advies over training en blessures. Mocht blijken dat er sprake is van een blessure dan zal je voor behandeling worden doorverwezen naar Fysioholland.

Wanneer?
Op woensdagen tussen 19.30 en 20.30 in Boulderhal Sterk. Aanmelden bij de bar, je kunt je naam achterlaten op een formulier. Voorwaarde is dat je in het bar-gedeelte aanwezig bent & blijft wachten. Je kunt dus niet een dag van tevoren reserveren, het blijft immers een inloopspreekuur. 

Over FysioHolland
Fysioholland is een centrum voor (top)sportmedische zorg en orthopedische revalidatie waar specialisten in de sportfysiotherapie werkzaam zijn. Naast klimblessures, blessurepreventie en -advies is Fysionholland gespecialiseerd in (top)sportblessures, orthopedische revalidatie en post-operatieve begeleiding van enkel-, knie-, heup-, schouder- en elleboog operaties. Meer info > https://fysioholland.nl/