030 737 0615
Menu Sluiten

De bouldersport heeft de laatste jaren een explosieve groei doorgemaakt. Ook in Utrecht heeft het enthousiasme zich verspreid en vele Utrechters reizen dan ook graag naar alle hoeken van het land om te boulderen. Initiatiefnemers Roberto Ackermann (tevens eigenaar van Klimmuur Utrecht), Jelmer Pelt en Fleur Derks vonden het daarom hoog tijd voor Utrechts eerste boulderhal!

Boulderhal Sterk heeft 600m2 boulderwand met 12 circuits. De 12 circuits hebben voor ieder niveau wat te boulderen, van makkelijk tot moeilijk. Naast de circuits zijn er ook uitgebreide trainingsfaciliteiten speciaal voor de boulderaars die ├ęcht Sterk willen worden. Er is onder andere een trainingswand, stokjesbord, campusbord, vingerborden en mogelijkheden tot ondersteunende krachttraining in 2 verschillende trainingsruimtes.

De boulderhal is open voor vrij boulderen, jeugdtraining en elke dinsdag en donderdag wordt er om 19.00 een instuifles gegeven voor wie extra tips&tricks wil. Ook is er om de week een gratis inloopspreekuur fysiotherapie. En naast dat alles faciliteren we je graag heerlijke koffie & dito bieren aan onze gezellige bar!